• Вугор в солодкому соусі

Вугор в солодкому соусі

  • 100 грам

  • Вугор – смажений у солодкому соусі, виготовляють у Китаї, одразу готовий до споживання, але потрібно видаляти хребет. Чим краще просмажений вугор, тим менше кісточок у ньому. Соус кисло-солодкий у якому він є, можна використовувати для салатів, та ролів. Завдяки великому вмісту в цій рибі вітамінів А, Е, а також кальцію копчений вугор робить такі страви надзвичайно корисними для здоров'я. На думку японців, ті суші, що приготовані з копченим вугрем, мають чудодійні цілющі властивості і особливо корисні для чоловіків. Приїжджає заморожений, та зберігається у заморозці! При потребі, продавець може відрізати необхідну кількість для продажу покупцю. Для цього попередньо потрібно мати 2-3 рибини розрізаних навпіл та запалітованих у харчову плівку.

  • Код товару: F004
  • 140 ₴