• Рис для суші

Рис для суші

  • 500 грам

  • Рис для суші (фасується по 0,5кг) - спеціальний сорт рису для суші, круглий і дуже клейкий. Вирощується у В’єтнамі. Щоб правильно зварити рис, потрібно промити його великою кількістю холодної води 5-6 разів і добре злити цю воду (остання злита вода повинна бути прозорого кольору). Залити водою у таких пропорціях: 500 г сухого рису - 600 мл холодної води, 1000 г сухого рису-1,2л холодної води. Довести на середньому вогні до кипіння, після чого збавити вогонь на мінімум та варити 15-20 хвилин. Дати рису настоятись під закритою кришкою 15 хвилин, можна обмотати рушничком. Коли рис зварився і ще теплий додаємо заправку до рису, розсіяно поливаючи нею весь рис. Роли і суші піддаються формуванню тільки з теплого рису! Щоб суші чи роли вам вдались, потрібно обов’язково брати спеціальний рис для суші, тільки він має достатньо клейкості, щоб роли тримали форму і не розвалювались.
  • Код товару: N005-1
  • 37 ₴