+38(097) 924 28 92 +38(063) 367 49 47
Кулінарна студія вул. Чайковського 26,

перехрестя вул. В. Великого 35
і Тролейбусної, Львів
з 11.00 до 22.00
Ваш кошик

рецепт

recipes

Рис Каррі з куркою

Спосіб приготування:

Інгредієнти (на 4 пор.):

рис, 400 г;

філе куряче, 300 г;

перець болгарський, 80 г;

цибуля порей, 60 г;

морква, 80 г;

паста Каррі, 40 г;

соєвий соус, 50 г;

устричний соус, 30 г;

кокосове молоко, 80 г;

кунжутна олія, 10 г;

часник, 15 г;

корінь імбиру, 15 г;

зелена цибуля, 15 г;

олія соняшникова (для смаження).

1. Рис добре промити. Залити холодною водою в пропорції 5:6. Тобто на 400 г рису – 480 г води. Після закипання варити на маленькому вогні під кришкою, не помішуючи 15-20 хв.

2. Куряче філе та овочі порізати смужками. Смажити на олії з додаванням дрібно нарізаного імбиру та часнику. Заправити кокосовим молоком та пастою Каррі.

3. До готових інгредієнтів додати рис, перемішати і заправити соєвим та устричним соусами. В кінці додати кунжутну олію та посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Страва готова!

Смачного!

+