+38(097) 924 28 92 +38(063) 367 49 47
Кулінарна студія вул. Чайковського 26,

перехрестя вул. В. Великого 35
і Тролейбусної, Львів
з 11.00 до 22.00
Ваш кошик

рецепт

recipes

Рисова локшина з овочами

    Рисова локшина з овочами

Спосіб приготування:

Рисова локшина з овочами

Інгредієнти (на 4 пор.):

локшина рисова, 400 г;

морква, 100 г;

перець болгарський, 100 г;

спаржева квасоля, 100 г;

цукіні, 100 г;

баклажан, 100 г;

цибуля порей, 100 г;

кокосове молоко, 80 г;

соєвий соус, 40 г;

соєвий соус темний, 20 г;

соус Пад тай, 40 г;

кунжутна олія, 10 г;

кунжут, 30 г;

часник, 20 г;

корінь імбиру, 20 г;

олія соняшникова (для смаження).

1. Рисову локшину замочити в холодній воді на 30 хв.

2. Овочі нарізати мілкою соломкою. Смажити на добре розігрітій сковорідці з додаванням дрібно нарізаного часнику та імбиру.

3. Локшину додати до готових інгредієнтів і, не знімаючи з вогню, заправити кокосовим молоком, соусом Пад Тай і соєвими соусами. При смаженні додавати воду або бульйон, щоб локшина не була сухою. Рисова локшина вбирає багато рідини.

4. В кінці додати кунжутну олію і посипати кунжутом.

Страва готова!

Смачного!