+38(097) 924 28 92 +38(063) 367 49 47
Кулінарна студія вул. Чайковського 26,

перехрестя вул. В. Великого 35
і Тролейбусної,

Гетьмана Мазепи 37, Львів
з 11.00 до 22.00
Ваш кошик

рецепт

recipes

Том Ям

    Том Ям

Спосіб приготування:

Інгредієнти (на 4 пор.):

креветки тигрові, 150 г;

куряче філе, 150 г;

кокосове молоко, 200 г;

паста Том ям, 40 г;

бульйон (вода), 1 л;

корінь імбиру, 15 г;

часник, 15 г

цибуля порей, 40 г;

перець болгарський, 40 г;

соєвий соус, 40 г;

м’ята свіжа, 8 г;

стружка тунця, 5 г;

олія соняшникова, 30 г;

 

1. Креветки і куряче філе почистити і нарізати великим кубиком. Перець нарізати мілкою соломкою. Часник і корінь імбиру нарізати дрібним кубиком.

2. На добре розігрітій сковорідці обсмажити часник та імбир 30 сек. Додати креветки, куряче філе і перець. Смажити на великому вогні 2 хв.

3. До обсмажених інгредієнтів додати бульйон, кокосове молоко і пасту Том ям. Варити на маленькому вогні 3 хв., додавши соєвий соус, дрібно нарізану цибулю порей, стружку тунця і листочки м’яти.

Страва готова!

Смачного!

+