Інгредієнти (на 4 пор.):
креветки тигрові, 150 г;
куряче філе, 150 г;
кокосове молоко, 200 г;
паста Том ям, 40 г;
бульйон (вода), 1 л;
корінь імбиру, 15 г;
часник, 15 г
цибуля порей, 40 г;
перець болгарський, 40 г;
соєвий соус, 40 г;
м’ята свіжа, 8 г;
стружка тунця, 5 г;
олія соняшникова, 30 г;
1. Креветки і куряче філе почистити і нарізати великим кубиком. Перець нарізати мілкою соломкою. Часник і корінь імбиру нарізати дрібним кубиком.
2. На добре розігрітій сковорідці обсмажити часник та імбир 30 сек. Додати креветки, куряче філе і перець. Смажити на великому вогні 2 хв.
3. До обсмажених інгредієнтів додати бульйон, кокосове молоко і пасту Том ям. Варити на маленькому вогні 3 хв., додавши соєвий соус, дрібно нарізану цибулю порей, стружку тунця і листочки м’яти.
Страва готова!
Смачного!