Інгредієнти (на 4 пор.):
рис, 400 г;
філе куряче, 300 г;
перець болгарський, 80 г;
цибуля порей, 60 г;
морква, 80 г;
паста Каррі, 40 г;
соєвий соус, 50 г;
устричний соус, 30 г;
кокосове молоко, 80 г;
кунжутна олія, 10 г;
часник, 15 г;
корінь імбиру, 15 г;
зелена цибуля, 15 г;
олія соняшникова (для смаження).
1. Рис добре промити. Залити холодною водою в пропорції 5:6. Тобто на 400 г рису – 480 г води. Після закипання варити на маленькому вогні під кришкою, не помішуючи 15-20 хв.
2. Куряче філе та овочі порізати смужками. Смажити на олії з додаванням дрібно нарізаного імбиру та часнику. Заправити кокосовим молоком та пастою Каррі.
3. До готових інгредієнтів додати рис, перемішати і заправити соєвим та устричним соусами. В кінці додати кунжутну олію та посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Страва готова!
Смачного!