• Кунжутна олія

Кунжутна олія

  • 250 мл.

  • Кунжутна олія - використовується для приготування десертів, як правило, в поєднанні з медом або як заправка для овочевих салатів, холодних і гарячих страв з м'яса і морепродуктів в поєднанні з соєвим соусом, щоб надати пікантності і фантастичний аромат. Також кунжутне масло використовують для приготування соусів і часто в поєднанні з іншими маслами, наприклад горіховим або соєвим маслом, тому що темне масло дуже концентровано. Ви можете його легко поєднувати і зі звичайним соняшниковою олією. Кунжут - рекордсмен по кальцію. Всього однієї чайної ложки нашого сиродавленного кунжутного масла в день достатньо, щоб повністю забезпечити кальцієм зростаючий організм дитини, задовольнити потреби дорослого або захистити літньої людини від остеопорозу.

    Олія з смаженого білого кунжуту, буває з чорного кунжуту (з смаженого, або не смаженого). У олії міститься багато мікроелементів, вона багата вітаміном Е, необхідним людині. Темного кольору з легким горіховим смаком, служить приправою для смажених страв і маринадів. Вона використовується не для смаження, для надання аромату вже готовим стравам, нею збризкують їжу у кінці її приготування. Додається до салатів, локшин. Має яскравий аромат. 

  • Код товару: Q102-1
  • 155 ₴