Рисова вермішель – замочується у холодній воді на 20 хвилин. Можна використовувати до салатів, супів. Для гарнірів майже не використовують, бо вона дуже тонка і тому її не зручно їсти. Найпростіший спосіб смачно приготувати локшину: Замочити або відварити локшину, попередньо обсмажити овочі, м'ясо чи морепродукти на свій вибір, додати спеції за смаком, до замоченої локшини при смажінні додаємо трохи водички, щоб впитала перемішуємо все разом і обсмажуємо 5 хвилин на сковороді, посипаємо кунжутом. Можна заправити соєвим соусом, класичним тайським соусом Пад-Тай та додати пару крапель кунжутної олії. Якщо потрібно швидше приготувати локшину, їх можна запарити гарячою водою на коротший час, та довше обсмажувати.