Паста каррі жовта (50г) - до її складу традиційно входять куркума, кайенский перець, пажитник, зира, коріандр, мускатний горіх, кориця, лавровий лист, імбир, часник, лемонграсс і сіль. З тайських паст каррі жовта паста - помірно гостра. Присутність куркуми у складі пасти надає головній страві характерний жовтий колір, завдяки якому воно і дістало свою назву. Страви з цією пастою готують з кокосовим молоком (а то і з кокосовими вершками), по консистенції воно швидше більше схоже на суп (і густіше червоного і зеленого каррі). Окрім пасти каррі, у страву найчастіше додають м'ясо птиці (курку, витчу), рибу, креветки (чи інші морепродукти) і овочі (найчастіше картопля), у вегетаріанському варіанті м'ясо замінюють на тофу. В якості приправ у страви з жовтого каррі додають пальмовий цукор, рибний соус. Готове жовте каррі подають з відвареним рисом або з відвареною круглою або плоскою рисовою локшиною. Жовте каррі - страва помірно гостра, навіть швидше майже не гостре, з явно відчутним ароматом східних прянощів горіхово-цитрусовым смаком. Відкриту упаковку з жовтою пастою каррі можна зберігати в холодильнику до 1 місяця.