• Паста Каррі зелена

Паста Каррі зелена

  • 50 грам

  • Паста каррі зелена (50г в упаковці)- до її складу традиційно входять зелений перець чилі, цибуля-шалот, часник, галангал, лемонграсс, цедра кафрського лайму, корінь кінзи, білий кардамон, зіра, білий перець, креветочная паста і сіль. Зелена паста каррі - одна з найгостріших тайських паст каррі. Саме наявність у складі пасти 30 % зеленого перцю чілі, а також зеленого базиліку надає готовій страві характерний зеленуватий колір, завдяки якому і воно дістало свою назву. Страву з цією пастою готують з кокосовим молоком. По консистенції воно швидше більше схоже на суп. Окрім пасти каррі, у страву додають м'ясо (свинину, яловичину, курку, рибу, креветки або інші морепродукти) баклажани, у вегетаріанському варіанті м'ясо замінюють на тофу, хоча зелену пасту каррі складно адаптувати для вегетаріанців, оскільки до її складу входить креветочная паста. В якості приправ у страви із зеленого каррі додають пальмовий цукор, рибний соус, листя кафірського лайму і тайський зелений базилік. Готове зелене каррі найчастіше подають з відвареним рисом, а також з відвареною круглою або плоскою рисовою локшиною. Зелене каррі - блюдо гостро-пряне (міра гостроти варіюється за бажанням), з явно відчутним горіховим, лимонно-цитрусовим і базиліковим смаком.
  • Код товару: Q021
  • 45 ₴