• Паста Каррі червона

Паста Каррі червона

  • 50 грам

  • Паста каррі червона (50г) - до її складу традиційно входять червоний перець чілі, цибуля-шалот, часник, галангал, лемонграсс, цедра кафрського лайму, корінь кинзы, білий кардамон, зира, білий перець, креветочная паста і сіль. Червона паста каррі - найгостріша з тайських паст каррі. Саме наявність у складі пасти більше 20 % червоного перцю чілі надає готовій страві характерний червоний колір, завдяки якому воно і дістало свою назву. Страву з цією пастою готують з кокосовим молоком, по консистенції воно швидше більше схоже на суп. Окрім пасти каррі, у страву додають м'ясо (свинину, яловичину, курку, качку, креветок або навіть жаб і змій) і овочі (тайські баклажани, паростки бамбука, гарбуз), у вегетаріанському варіанті м'ясо замінюють на тофу, хоча червону пасту каррі складно адаптувати для вегетаріанців, оскільки до її складу входить креветочная паста. В якості приправ у страви з червоного каррі додають пальмовий цукор, рибний соус і тайський базилік. Готове червоне каррі подають з відвареним рисом. Червоне каррі гостро-пряне, з явно відчутним горіховим і лимонно-цитрусовим смаком.Червону пасту каррі використовують і в якості приправи для інших страв. Відкриту упаковку з червоною пастою каррі можна зберігати в холодильнику до 1 місяця.
  • Код товару: Q020
  • 29 ₴