з 11.00 до 22.00
Ваш кошик

Пад тай з овочами та тофу

артикул:
вихід: 300 г
107.00 грн.
Рисова локшина, приготована за класичним тайським рецептом із соєвими паростками, сиром тофу, брокколі, цибулею порей, яйцем та арахісом із додаванням оригінальних соусів
Купити


Локшина пад-тай: страва, яка входить до 10 найсмачніших у світі

 Пад-тай — страва, що була винайдена в Китаї, проте у Таїланді її удосконалили настільки, що вона увійшла до десятки найсмачніших страв у світі. На сьогодні пад-тай подають у різних куточках світу і вона завойовує поступово серця та шлунки українських любителів смачно поїсти. Основним інгредієнтом для створення цього делікатесу є рисова локшина. Різкий стрибок популярності пад-тай відбувся під час Другої світової війни, коли у світі відчувається дефіцит рису. Люди почали більше споживати рисову локшину й удосконалювати рецепти її приготування. Рисова локшина готується з рисової крупи, замоченої у воді, бажано на ніч, та розмолотої. Вологу масу викладають тонким шаром, пропарюють і нарізають тонкою соломкою. Інший варіант — комбінування сирого перемеленого рису з вареним рисом для виготовлення рисової локшини. Секрет страви та особливий смак від соусу на основі маринаду, саме з нього роблять заправку для локшини пад-тай. У будь-якому випадку локшина, яка використовується для приготування цієї страви: екологічно чиста, має щільну структуру, швидко й легко готується. вбирає в себе всі смаки, тож потішить споживачів своїми властивостями, локшина пад-тай насичує надовго, адже її основою є так звані повільні вуглеводи, локшину їсти паличками набагато зручніше, ніж рис, тому її цінують ті, хто ще не опанував на високому рівні палички, страви з такою основою мають помірну вартість. Для страв вок цей інгредієнт є звичною складовою. Для Таїланду ця страва є настільки розповсюдженою, що її готують на кожному розі вуличні продавці. В Україні мистецтвом приготування справжнього пад-тай володіють не всі, тож найчастіше поціновувачі цієї страви її замовляють у професійних кулінарів.

 Особливості приготування рисової локшини

 Шедевр тайської кулінарії готують з застосуванням різних інгредієнтів, проте найчастіше використовують куряче м'ясо та морепродукти. В асортименті страв від компанії "Банзай" присутні два варіанти цієї страви: локшина пад-тай з креветками, пад-тай з овочами та тофу. Слід зазначити, що обидва варіанти мають в складі чимало цікавих компонентів, які створюють надзвичайно багатий смак. Це соєві паростки, арахіс, порей, а особливого смаку, який комбінує в собі солодкий, солоний, гострий і кислий, надає страві спеціальний соус. Перевагою локшини такого різновиду є не лише вишуканий смак та тривале відчуття насичення, але й можливість замовити її з доставкою по Львову. Наша компанія дуже серйозно ставиться до приготування страв, тому застосовує тільки оригінальні інгредієнти від перевірених поставщиків для приготування цієї страви.

 Як локшину пад-тай замовити у компанії "Банзай"?

 Компанія "Банзай" готова виконувати замовлення у будь-який день тижня. Ми приймаємо замовлення з 10.30 до 21.30 — і готові оперативно доставити делікатес протягом 30 хвилин — 2 годин з моменту замовлення. Страви відразу після приготування розфасовують в акуратні картонні коробочки — і кур’єр виїжджає до споживача. Ми готові обслуговувати як окремих клієнтів, так і цілі офіси, співробітники яких дбають про здорове та правильне харчування. Звертайтеся — й ви обов’язково оціните наші вишукані пад-тай з морепродуктами чи овочами!