ВСЕ ДЛЯ СУШІ
Водорості Норі 10 шт
112 UAH
Норі - пресовані смажені морські водорості. Бувають двох видів: норі грін (гірша якість та смак), норі голд (хороша якість) – саме їх ми продаємо і використовуємо для приготування ролів. Повинні бути хрусткими та ламкими, це означає, що вони свіжі. Потрібно зберігати у сухому місці та герметично закритій упаковці. З однієї сторони мають шершаву поверхню, на яку потрібно розкладати рис. Норі ідеально підходять для людей, чиї легені уражені палінням, оскільки вони можуть допомогти запобігти осіданню смол в легенях. Також вважається, що цей продукт запобігає анемії, втраті волосся і посивінню. Продукт багатий вітаміном В1, що допомагає боротися з розумовою втомою, а також кальцієм.
Водорості Норі 10 шт
Рис для суші варений
80 UAH
500г
Рис для суші варений
Рис для суші
140 UAH
Рис для суші - спеціальний сорт рису для суші, круглий і дуже клейкий. Вирощується у В’єтнамі. Щоб правильно зварити рис, потрібно промити його великою кількістю холодної води 5-6 разів і добре злити цю воду (остання злита вода повинна бути прозорого кольору). Залити водою у таких пропорціях: 500 г сухого рису - 600 мл холодної води, 1000 г сухого рису-1,2л холодної води. Довести на середньому вогні до кипіння, після чого збавити вогонь на мінімум та варити 15-20 хвилин. Дати рису настоятись під закритою кришкою 15 хвилин, можна обмотати рушничком. Коли рис зварився і ще теплий додаємо заправку до рису, розсіяно поливаючи нею весь рис. Роли і суші піддаються формуванню тільки з теплого рису! Щоб суші чи роли вам вдались, потрібно обов’язково брати спеціальний рис для суші, тільки він має достатньо клейкості, щоб роли тримали форму і не розвалювались.
1кг
Рис для суші
Заправка для рису
55 UAH
Заправка для рису - спеціальна заправка на основі рисового оцту Міцукан (рідкий, кислий), та рисового кулінарного вина Мірін (густий, солодкий), змішана у пропорціях 1:1. Додається до рису для смаку та додає клейкість. На 500г сирого рису потрібно 80-100 мл заправки. Має кисло-солодкий смак. Також нею можна заправляти салати. Фасується у 100, 250 мл тару. Готова заправка зберігається в холодильнику. В горіховий соус Ви можете макати приготовані роли. Горіховий соус дуже приємний на смак і чудово поєднується з такими продуктами як рис, риба, водорості.
250мл
Заправка для рису
Імбир маринований
50 UAH
Імбир рожевий - маринований корінь імбиру підфарбований харч. барвником. Має гострий, солодкуватий смак. Вживається як закуска, можна додавати при смаженні, до гарячих страв в кінці готування. Має здатність підвищувати імунітет, корисно споживати при застуді. Імбир перебиває смак попередньої страви, тому його Їдять між різними видами ролів. Приїжджає в оригінальній упаковці вагою 1 кг,потім ми розфасовуємо його у салатнички по 100г та обов’язково заливаємо маринадом з оригінальної упаковки.
200г
Імбир маринований
Васабі
30 UAH
Васабі – перетертий корінь японського хрону (гострий), росте у дуже холодних гірських річках. Приїжджає до нас у вигляді порошку зеленого кольору (містить харч. барвник). У сухому стані зберігається дуже довго. Потрібно розводити з водою в пропорціях 1:1 , добре перемішуючи, щоб не було грудочок до консистенції пасти. У вигляді пасти потрібно споживати одразу, адже втрачає міцніть. Вважається, що гострий смак васабі стимулює роботу шлунку, сприяє травленню і нейтралізує отруту! Фасується по 25г та 100 г. З 25г. порошку васабі, отримуємо 50г. готової пасти, хватає на 10 чол.* Справжній васабі не подається у вигляді пасти, це коренеплід, який натирають і подають у дорогих ресторанах, як закуску. Культивують на спеціальних фермах, в холодній проточній річковій воді. Внаслідок високої вартості васабі, в переважній більшості ресторанів, не тільки в Японії, але і за її межами використовують імітацію з звичайного хрону та барвників, саме такий продукт продається у вигляді порошку або пасти. Т
50г
Васабі
Соєвий соус Kikkoman
80 UAH
Соєвий соус Kikkoman – всесвітньо відомий бренд соєвого соусу. Виготовляється традиційним способом природного бродіння соєвих бобів, солі, пшениці і води. Має дуже солоний, концентрований смак, тому, перед вживанням до ролів чи суші, рекомендуємо розбавляти соус з водою у пропорціях 1:1. За бажанням можна додавати трішки цукру і доводити до кипіння, щоб цукор розчинився, також таким чином можна продовжити термін зберігання соусу у розбавленому вигляді. Приїжджає у оригінальній упаковці( на даний момент у коробках з краником), обємом 19л. Для продажу фасуємо у 100 та 250 мл. тари
250г
Соєвий соус Kikkoman
Сир тофу
18 UAH
Ціна вказана за 100 грам. Шматочки нарізані вагою 300 - 350 грам. Вартість шматочка прораховує оператор. Сир Тофу – вегетаріанський соєвий сир, ніжно-кремового кольору, пружний і блискучий, чудове джерело білку високої якості. Він містить усі дев'ять амінокислот, які люди повинні вживати для підтримки хорошого здоров'я. Тофу також є хорошим джерелом кальцію і харчової дієтичної клітковини, якою збіднений раціон сучасної людини. Тофу містить компоненти, які запобігають виникненню хронічних захворювань : раку і хвороб серця. Тофу - це продукт без смаку і запаху, його консистенція дозволяє приготувати з нього різноманітні страви. Є основним складником для сирних ролів. Його можна використати в приготуванні супів (є одним з основних інгредієнтів Місо-супу), і основних страв з овочів і злакових, можна обсмажувати. Також використовується в приготуванні пудингів і морозива, при випічці пирогів і тортів. Він набуває будь-який смак з палітри смаків : солоний, кислий, солодкий, гострий та ін. Це
100г
Сир тофу
Авокадо
90 UAH
Авокадо –багатий на вітаміни, жири тропічний овоч, дуже корисний. Спілий авокадо має бути м’яким(як спілий персик приблизно). Має ніжний горіховий смак, схожий на гарбузове насіння. Широко використовується у приготуванні салатів, гуакамоле, ролів та інших страв. Спіле авокадо потрібно зберігати у холодильнику,та після надрізання змастити соком лимона, має здатність швидко чорніти. Якщо авокадо тверде, його потрібно покласти у тепле темне місце, і в залежності від твердості, за декілька днів воно достигає.
Авокадо
Вугор в солодкому соусі
140 UAH
Вугор – смажений у солодкому соусі, виготовляють у Китаї, одразу готовий до споживання, але потрібно видаляти хребет. Чим краще просмажений вугор, тим менше кісточок у ньому. Соус кисло-солодкий у якому він є, можна використовувати для салатів, та ролів. Завдяки великому вмісту в цій рибі вітамінів А, Е, а також кальцію копчений вугор робить такі страви надзвичайно корисними для здоров'я. На думку японців, ті суші, що приготовані з копченим вугрем, мають чудодійні цілющі властивості і особливо корисні для чоловіків. Приїжджає заморожений, та зберігається у заморозці! При потребі, продавець може відрізати необхідну кількість для продажу покупцю. Для цього попередньо потрібно мати 2-3 рибини розрізаних навпіл та запалітованих у харчову плівку.
100г
Вугор в солодкому соусі
Тунець сашимі
140 UAH
Тунець – дієтична морська риба. Існує 2 види тунця: blue fin (тунець найвищої якості, має яскравий насичений колір) та yellow fin ( торгуємо). Тунець зберігається замороженим сашимі тунця (філе, м’якоть), сирим використовують у салатах, ролах, сушах або роблять тартар. Куски спинки, животика, середина без прожилок жиру, кращі чим куски з прожилками жиру, це зі спини або хвоста!
100г
Тунець сашимі
Ікра Масаго оранж
52 UAH
Ікра Масаго використовується для прикрашання ролів та суші, салатів, можна додавати до соусів. Є 3 види: зелена - підфарбована васабі, чорна - чорнилом каракатиці, червона - класична. Природній колір – жовтуватий, тому для більш естетичного вигляду її підфарбовують. Приїжджає і зберігається в замороженому вигляді в оригінальній упаковці по 0,5 кг.. В розмороженому стані у холодильнику зберігається 5 днів, можна ще раз заморожувати! Фасуємо по 25 г. Для фасування ікру потрібно попередньо розморозити, помістивши її у холодильник на ніч.
25г
Ікра Масаго оранж
Кунжут білий
38 UAH
Стружка тунця – це тонка стружка, що отримується з копченого, а потім в'яленого на сонці філе смугастого тунця, є основою для бульйонів для супів. Додається до салатів, гарячих страв. Нею можна панірувати роли. Надає стравам і ролам насиченого рибного,копченого запаху та смаку. Фасується по 10 г. Термін зберігання: 12 місяців, при температурі від +5 до +20 і вологості 75 %
100г
Кунжут білий
Кунжут чорний
38 UAH
50г
Кунжут чорний
Салат Чука (Сівід)
110 UAH
Водорості Сівід (Чука, Хіяши Вакаме) – салат з водоростей сівід, заправлений кунжутною олією та рисовим оцтом, з кунжутом, перцем чилі та деревним грибом. Має приємний морський смак, аромат кунжуту. Зовсім не схожий на морську капусту. Традиційно вживається з горіховим соусом. Повністю готовий до споживання. Можна класти в роли, додавати до різноманітних рибних та овочевих салатів. Приїжджає в 1 кг. упаковці, в замороженому вигляді.
150г
Салат Чука (Сівід)
Горіховий соус
45 UAH
Горіховий соус – суміш перетертих горіхів (арахіс, кеш’ю, кунжут). Залежно від виробника, склад горіхового соусу може змінюватись, можливий варіант цього соусу лише з кунжутного насіння. Смак - горіховий з кислинкою. Чудово підходить до овочів, салатів, риби та мяса. Фасується по 40 г. Традиційно подається з салатом чука. Можна поливати роли цим соусом. Приїжджає у оригінальній упаковці. Фасується по 30 г. По 5-6 шт. зберігається до 7 днів у холодильнику.
40г
Горіховий соус
Оцет рисовий Міцукан
68 UAH
Міцукан - оцет на основі рису і злаків - невід'ємна частина більшості страв азіатської і європейської кухонь. Японський оцет відрізняється найвищою якістю і багато насиченим смаком, що надає неповторний аромат найрізноманітнішим стравам. Оцет має здатність змінювати структуру білків і вбивати бактерії. А його додавання в рис при приготуванні суші, дозволяє пом'якшити смак і добитися гармонічнішого поєднання усіх інгредієнтів.
250мл
Оцет рисовий Міцукан
Імбир
230 UAH
Імбир рожевий - маринований корінь імбиру підфарбований харч. барвником. Має гострий, солодкуватий смак. Вживається як закуска, можна додавати при смаженні, до гарячих страв в кінці готування. Має здатність підвищувати імунітет, корисно споживати при застуді. Імбир перебиває смак попередньої страви, тому його Їдять між різними видами ролів. Приїжджає в оригінальній упаковці вагою 1 кг,потім ми розфасовуємо його у салатнички по 100г та обов’язково заливаємо маринадом з оригінальної упаковки.
1кг
Імбир
Васабі паста
15 UAH
Васабі – перетертий корінь японського хрону (гострий), росте у дуже холодних гірських річках. Приїжджає до нас у вигляді порошку зеленого кольору (містить харч. барвник). У сухому стані зберігається дуже довго. Потрібно розводити з водою в пропорціях 1:1 , добре перемішуючи, щоб не було грудочок до консистенції пасти. У вигляді пасти потрібно споживати одразу, адже втрачає міцніть. Вважається, що гострий смак васабі стимулює роботу шлунку, сприяє травленню і нейтралізує отруту! Фасується по 25г та 100 г. З 25г. порошку васабі, отримуємо 50г. готової пасти, хватає на 10 чол.* Справжній васабі не подається у вигляді пасти, це коренеплід, який натирають і подають у дорогих ресторанах, як закуску. Культивують на спеціальних фермах, в холодній проточній річковій воді. Внаслідок високої вартості васабі, в переважній більшості ресторанів, не тільки в Японії, але і за її межами використовують імітацію з звичайного хрону та барвників, саме такий продукт продається у вигляді порошку або пасти. 
25г
Васабі паста
Імбир маринований
15 UAH
Імбир рожевий - маринований корінь імбиру підфарбований харч. барвником. Має гострий, солодкуватий смак. Вживається як закуска, можна додавати при смаженні, до гарячих страв в кінці готування. Має здатність підвищувати імунітет, корисно споживати при застуді. Імбир перебиває смак попередньої страви, тому його Їдять між різними видами ролів. Приїжджає в оригінальній упаковці вагою 1 кг,потім ми розфасовуємо його у салатнички по 100г та обов’язково заливаємо маринадом з оригінальної упаковки.
20г
Імбир маринований
Соєвий соус для суші
15 UAH
40г
Соєвий соус для суші
Палички одноразові
2 UAH
Палички (хасі) –  бувають одноразові бамбукові палички,  багаторазові (лаковані) в яких не відчувається смак деревата металеві. Існує безліч варіацій форм і розмірів багаторазових паличок, які часом представляють справжній витвір мистецтва : їх фарбують, покривають лаком інкрустують перламутром і прикрашають різними візерунками. Сучасні хаси бувають кістяними, дерев'яними (з бамбука, сосни, кипариса, сливи, клена, чорного або фіолетового сандалового дерева), круглого або квадратного перерізу з конічним або пірамідальним вістрям.
Палички одноразові

Контактні дані

проспект Червоної Калини, 42, Львів, Львівська область, Україна, 79000

Робочий час

Понеділок
11:00 - 22:00
Вівторок
11:00 - 22:00
Середа
11:00 - 22:00
Четвер
11:00 - 22:00
П’ятниця
11:00 - 22:00
Субота
11:00 - 22:00
Неділя
11:00 - 22:00
Ми в соцмережах
Google
Facebook
Instagram

Створено на основі