Китайська мівіна – смачна локшина швидкого приготування, не гостра. Має додатковий соус, пакетик з овочами сушеними та спеції.
Китайська мівіна – смачна локшина швидкого приготування, злегка пікантна. Має додатковий соус, пакетик з овочами сушеними та спеції.
Китайська мівіна – смачна локшина швидкого приготування, не гостра. Має додатковий соус, пакетик з овочами сушеними та спеції.
Китайська мівіна – смачна локшина швидкого приготування, гостра. Має додатковий соус, пакетик з овочами сушеними та спеції.
Гостра локшина зі смаком яловичини
Локшина швидкого приготування Stirfried Kimchi - це корейська мівіна, насичений смак страві надає приправа зі смаком обсмаженого кімчі.
Рисова локшина – після приготування чисто рисова локшина, білого кольору, вона також є дієтичною! Варити рисову локшину НЕМОЖНА, замочується у холодній воді 20 хвилин, після чого обсмажується з овочами, куркою та ін.., підходить для салатів, гарнірів та супів. Якщо кидаємо суху локшину у гарячий суп, то вона готова через 1-2 хв., а якщо додаємо до салату, то перед тим, запарюємо кип’ятком 1-2 хв., і промиваємо холодною водою. Локшина буває : широка (плоска), ширина 5 мм., з якої готують відому тайську страву Пад-Тай, та тонка діаметром 1мм. (вермішель)
50 штук Рисовий папір круглий 50шт - тонке рисове тісто з рисового борошна і води. У сухому вигляді рисовий папір дуже ламкий, перед вживанням його обов'язково варто замочити у воді. У рисовий папір загортають роли з начинкою і наповнювачами. Роли з рисового паперу називають "спрінг-роли". Спрінг-роли виглядають дуже апетитно, завдяки прозорості рисового паперу, а також вони дуже легкі, тому що рисовий папір - це дієтичний продукт.
Сухарі панко (фасуються по 50г) - повітряні хлібні сухарі для панірування. Виготовляють їх з м’якоті хліба - стискають, заморожують і натирають. Сухарі хрусткі, дуже відрізняються від вітчизняних своєю легкістю, використовують для смаження у фритюрі м'яса, птиці, риби, морепродуктів (креветок, кальмарів, гребінців).Підходять для приготування нагетсів, зберігаються в сухому вигляді 12 місяців.
Темпура (фасується по 100г) – це суміш, що містить пшеничне борошно, рисове борошно і кукурудзяний крохмаль, є ідеальною основою для приготування клярів - просто змішайте її з холодною водою, або холодним яйцем і обережно перемішайте до отримання однорідної маси (консистенція густої сметани).
Соус горіховий 220мл- кунжутна заправка для салата в японській кухні - обов'язковий інгредієнт салатів Хіяші вакаме, Чука, Кайсо. Саме таким повинен бути смак азіатського салатного соусу. Насичений соус кремової консистенції заправлений меленим кунжутом, що надає заправці неповторний і тонкий смак. Горіховий (кунжутний) соус в японській кухні вважається одним з традиційних соусів, які подають до столу разом з японськими салатами, класичними японськими стравами, суші і ролами. Тому якщо Ви хочете купити самі основні продукти для суші та ролів, не забудьте про горіховий соус!
Унагі приготований шляхом виварення соєвого соусу і міріна. Цей кисло-солодкуватий, густий соус найчастіше використовується при приготуванні (поливають) суші і ролів з вугрем, до рибних страв, додають до салатів. Соус має приємний смак, і завдяки цьому його можна використати в якості інгредієнта для власноручно приготованих заправок і соусів, а також маринаду для риби, морепродуктів, птиці, реберець. Крім того, в ньому добре обсмажувати рибу, куряче філе!
Теріякі приготований на основі соєвого соусу та м’ясного бульйону(на кістках). Густий, солодко-солоний, блискучий соус Теріякі ідеально підійде до м’яса та риби на грилі, до страв з курки (одна з найзнаменитіших страв – курка Теріякі). Страви з цим соусом виходять соковитими і дуже апетитними. Його також використовують, як соус для маринування риби або птиці. Готову страву можна подати з густим соусом Теріякі в якості соусу для макання.
Суперіор лайт – класичний соєвий соус (солений), доволі концентрований. До гарячих страв, салатів, суші. Оскільки соус дуже солоний, то при подачі з суші та ролами, потрібно попередньо розбавити його водою так, як вам смакуватиме. До гарячих страв можна додавати у нерозбавленому вигляді.
Суперіор лайт – класичний соєвий соус (солений), доволі концентрований. До гарячих страв, салатів, суші. Оскільки соус дуже солоний, то при подачі з суші та ролами, потрібно попередньо розбавити його водою так, як вам смакуватиме. До гарячих страв можна додавати у нерозбавленому вигляді.
Суперіор дарк – темний, густий, (солодкуватий) насичений смак. Найкраще підходить до гарячих страв, для маринування реберець, м’яса, риби. Надає страві темний, коричневий колір.
Соєвий соус Kikkoman – всесвітньо відомий бренд соєвого соусу. Виготовляється традиційним способом природного бродіння соєвих бобів, солі, пшениці і води. Має дуже солоний, концентрований смак, тому, перед вживанням до ролів чи суші, рекомендуємо розбавляти соус з водою у пропорціях 1:1. За бажанням можна додавати трішки цукру і доводити до кипіння, щоб цукор розчинився, також таким чином можна продовжити термін зберігання соусу у розбавленому вигляді. Приїжджає у оригінальній упаковці( на даний момент у коробках з краником), обємом 19л. Для продажу фасуємо у 100 та 250 мл. тари
Заправка для рису - спеціальна заправка на основі рисового оцту Міцукан (рідкий, кислий), та рисового кулінарного вина Мірін (густий, солодкий), змішана у пропорціях 1:1. Додається до рису для смаку та додає клейкість. На 500г сирого рису потрібно 80-100 мл заправки. Має кисло-солодкий смак. Також нею можна заправляти салати. Фасується у 100, 250 мл тару. Готова заправка зберігається в холодильнику. В горіховий соус Ви можете макати приготовані роли. Горіховий соус дуже приємний на смак і чудово поєднується з такими продуктами як рис, риба, водорості.
Рисове вино Мірін (фасується по 250мл) – солодке рисове кулінарне вино золотистого кольору з низьким вмістом алкоголю 2 % , який готується з клейкого рису. Схоже на саке. Воно додає солодкість і аромат різним ставам, соусам і маринадам, додається до заправок, омлету томаго, входить до соусу Теріякі. Незамінне при приготуванні заправки для рису!
Міцукан - оцет на основі рису і злаків - невід'ємна частина більшості страв азіатської і європейської кухонь. Японський оцет відрізняється найвищою якістю і багато насиченим смаком, що надає неповторний аромат найрізноманітнішим стравам. Оцет має здатність змінювати структуру білків і вбивати бактерії. А його додавання в рис при приготуванні суші, дозволяє пом'якшити смак і добитися гармонічнішого поєднання усіх інгредієнтів.
Норі - пресовані смажені морські водорості. Бувають двох видів: норі грін (гірша якість та смак), норі голд (хороша якість) – саме їх ми продаємо і використовуємо для приготування ролів. Повинні бути хрусткими та ламкими, це означає, що вони свіжі. Потрібно зберігати у сухому місці та герметично закритій упаковці. З однієї сторони мають шершаву поверхню, на яку потрібно розкладати рис. Використовують для обертання відвареного рису при приготуванні макі-дзусі (роли) і нігірі (суші). Норі ідеально підходять для людей, чиї легені уражені палінням, оскільки вони можуть допомогти запобігти осіданню смол в легенях. Також вважається, що цей продукт запобігає анемії, втраті волосся і посивінню. Продукт багатий вітаміном В1, що допомагає боротися з розумовою втомою, а також кальцієм.
Водорості Фуеру Вакаме – японські водорості, багаті кальцієм і калієм, а також вітамінами В і С. Ростуть на великій глибині, мають темно-зелений колір, м'які ніжні тканини і довжину близько 50 см. Перед споживанням сушені водорості замочують у воді впродовж 10 хвилин. Проте можна їсти і в сухому вигляді. Використовується вакаме, головним чином, для приготування місо-супу і салатів, а також до гарячих страв, розбухають у воді. В суп можна кидати сухими. Всі водорості зберігають в сухому місці. Термін зберігання : 18 місяців, у сухому місці, при вологості не більше 75 %. Фасуємо по 50г.
Водорості Сівід (Чука, Хіяши Вакаме) – салат з водоростей сівід, заправлений кунжутною олією та рисовим оцтом, з кунжутом, перцем чилі та деревним грибом. Має приємний морський смак, аромат кунжуту. Зовсім не схожий на морську капусту. Традиційно вживається з горіховим соусом. Повністю готовий до споживання. Можна класти в роли, додавати до різноманітних рибних та овочевих салатів. Приїжджає в 1 кг. упаковці, в замороженому вигляді.
Гриби Шиітакі – входять до переліку продуктів, які продовжують життя. Гриб, дуже поширений в Китаї, через свій неповторний смак і аромат, гриби з глибоким, майже м'ясним смаком, мають форму парасольки. Продаються і зберігаються в сушеному вигляді. Замочувати водою на ніч, або варити, залежно від розміру – 10 – 20 хвилин. Фасуються по 50 г. Також можна запарювати кип’ятком від 30 до 60 хв. Вони збільшуються у 5-ть разів в воді, 5 г. сухих грибів, виходить 25 г. готових. Застосовуються в салатах, холодних і гарячих закусках, відмінно доповнюють страви зі свинини, яловичини, баранини, птиці, приготовані будь-яким способом, особливо тушковані. Вони також дуже смачні як самостійне страва, і у складі супу, і з паровими овочами! Обов’язкова складова місо супу. Також можна відварені гриби додавати у роли.
Вугор – смажений у солодкому соусі, виготовляють у Китаї, одразу готовий до споживання, але потрібно видаляти хребет. Чим краще просмажений вугор, тим менше кісточок у ньому. Соус кисло-солодкий у якому він є, можна використовувати для салатів, та ролів. Завдяки великому вмісту в цій рибі вітамінів А, Е, а також кальцію копчений вугор робить такі страви надзвичайно корисними для здоров'я. На думку японців, ті суші, що приготовані з копченим вугрем, мають чудодійні цілющі властивості і особливо корисні для чоловіків. Приїжджає заморожений, та зберігається у заморозці! При потребі, продавець може відрізати необхідну кількість для продажу покупцю. Для цього попередньо потрібно мати 2-3 рибини розрізаних навпіл та запалітованих у харчову плівку.
Тунець – дієтична морська риба. Існує 2 види тунця: blue fin (тунець найвищої якості, має яскравий насичений колір) та yellow fin ( торгуємо). Тунець зберігається замороженим сашимі тунця (філе, м’якоть), сирим використовують у салатах, ролах, сушах або роблять тартар. Куски спинки, животика, середина без прожилок жиру, кращі чим куски з прожилками жиру, це зі спини або хвоста!
Кокосове молоко (400г) – популярний і незамінний продукт національних кухонь Азії. Застосовують кокосове молоко для пом’якшення смаку в маринадах, супах, десертах, випічці, як інгредієнт в соусах, та каррі. Кокосове молоко - корисний продукт, що містить до 27 % жиру рослинного походження, а також до 6 % вуглеводів, до 4 % білків, вітаміни В1, В2, В3, С. Кокосове молоко можна вживати вегетаріанцям і людям з алергією на коров'яче молоко. Готують кокосове молоко шляхом переробки кокосових горіхів, спочатку подрібнюють м’якоть кокосового горіха, потім змішують її з гарячою водою і віджимають рідину. У результаті виходить кокосове молоко - густа біла маса, солодкувата, з відчутним горіховим смаком і приємним ароматом, зовні схожа на коров'яче.
Ціна вказана за 100 грам. Шматочки нарізані вагою 300 - 350 грам. Вартість шматочка прораховує оператор. Сир Тофу – вегетаріанський соєвий сир, ніжно-кремового кольору, пружний і блискучий, чудове джерело білку високої якості. Він містить усі дев'ять амінокислот, які люди повинні вживати для підтримки хорошого здоров'я. Тофу також є хорошим джерелом кальцію і харчової дієтичної клітковини, якою збіднений раціон сучасної людини. Тофу містить компоненти, які запобігають виникненню хронічних захворювань : раку і хвороб серця. Тофу - це продукт без смаку і запаху, його консистенція дозволяє приготувати з нього різноманітні страви. Є основним складником для сирних ролів. Його можна використати в приготуванні супів (є одним з основних інгредієнтів Місо-супу), і основних страв з овочів і злакових, можна обсмажувати. Також використовується в приготуванні пудингів і морозива, при випічці пирогів і тортів. Він набуває будь-який смак з палітри смаків : солоний, кислий, солодкий, гострий та ін. Це
Місо-паста – це японська солена соєва паста, приготована на основі перетертих, ферментованих соєвих бобів з додаванням води і солі. Ця паста збагачує смак страві і робить їх кориснішими. Існує декілька різновидів місо-пасти, найбільш відомі світла і темна пасти. Чим темніше паста, тим більшу насиченість смаку і вміст сої вона має. Основа для місо-супу. Фасується по 50 г. та зберігається у холодильнику до 2 тижнів. Цього вистарчає приблизно на 1 л. супу.
Паста Том-Ям – це пастоподібна кисло-гостра основа для популярного тайського гостро-кислого супу, який називається так само, як і паста, - Том Ям. У неї входять лемонграсс, корінь галангала, листя кафірського лайму (каффіру), цибуля-шалот, червоний перець чілі, часник, паста з тамаринду, креветочна паста, рибний соус, цукор, сіль і харчові добавки. Пасти Том Ям - вона добре зберігається в холодильнику, смак пасти Том Ям відмінно збалансований, і Ви отримаєте гарантований результат. Також підходить для гарячих страв, як гостра заправка і для смаження. На 1-ну порцію супу (250-300 мл), даємо 7-10 г. пасти. У нас можна придбати банку ємкістю 228 г, та порційно 50г.
Васабі – перетертий корінь японського хрону (гострий), росте у дуже холодних гірських річках. Приїжджає до нас у вигляді порошку зеленого кольору (містить харч. барвник). У сухому стані зберігається дуже довго. Потрібно розводити з водою в пропорціях 1:1 , добре перемішуючи, щоб не було грудочок до консистенції пасти. У вигляді пасти потрібно споживати одразу, адже втрачає міцніть. Вважається, що гострий смак васабі стимулює роботу шлунку, сприяє травленню і нейтралізує отруту! Фасується по 25г та 100 г. З 25г. порошку васабі, отримуємо 50г. готової пасти, хватає на 10 чол.* Справжній васабі не подається у вигляді пасти, це коренеплід, який натирають і подають у дорогих ресторанах, як закуску. Культивують на спеціальних фермах, в холодній проточній річковій воді. Внаслідок високої вартості васабі, в переважній більшості ресторанів, не тільки в Японії, але і за її межами використовують імітацію з звичайного хрону та барвників, саме такий продукт продається у вигляді порошку або пасти. Т
Хондаші – сухий гранульований рибний бульйон (на основі водоростей), основна складова місо-супу, чудово підходить до рибних страв,соусів,маринування риби. Має насичений рибний запах. Фасується по 50 г. На 1 л. місо-супу орієнтовно потрібно 10г. приправи. Може зберігатись у фасованому вигляді до 6 місяців у сухому приміщенні.