Доставка зараз не працює!
Локшина швидкого приготування
Китайська локшина з куркою
64 UAH
Китайська мівіна – смачна локшина швидкого приготування, не гостра. Має додатковий соус, пакетик з овочами сушеними та спеції.
110г
Китайська локшина з куркою
Корейська локшина Согокімюн
95 UAH
Гостра локшина зі смаком яловичини
120г
Корейська локшина Согокімюн
Локшина рамен з кімчі
95 UAH
Локшина швидкого приготування Stirfried Kimchi - це корейська мівіна, насичений смак страві надає приправа зі смаком обсмаженого кімчі.
120г
Локшина рамен з кімчі
Локшина з морепродуктами
87 UAH
125г
Локшина з морепродуктами
Локшина рамен зі смаком карбонари
140 UAH
130г
Локшина рамен зі смаком карбонари
Локшина рамен зі смаком сиру
140 UAH
120г
Локшина рамен зі смаком сиру
Рисова вермішель із кисло-гострим смаком
62 UAH
Рисова вермішель із кисло-гострим смаком
Рисова вермішель зі смаком ребер
62 UAH
Рисова вермішель зі смаком ребер
Рисова вермішель зі смаком морепродуктів
62 UAH
109г
Рисова вермішель зі смаком морепродуктів
Рисова вермішель зі смаком курки
62 UAH
109г
Рисова вермішель зі смаком курки
Рисова вермішель зі смаком яловичини
62 UAH
Рисова вермішель зі смаком яловичини
Солодощі
Моті тропічний мікс
140 UAH
120г
Моті тропічний мікс
Какао моті з манго
128 UAH
80г
Какао моті з манго
Моті з малиновим кремом
188 UAH
168г
Моті з малиновим кремом
Моті з лічі
210 UAH
210г
Моті з лічі
Моті з лохиною
194 UAH
180г
Моті з лохиною
Рис, локшина, мука
Локшина рисова
143 UAH
Рисова локшина – після приготування чисто рисова локшина, білого кольору, вона також є дієтичною! Варити рисову локшину НЕМОЖНА, замочується у холодній воді 20 хвилин, після чого обсмажується з овочами, куркою та ін.., підходить для салатів, гарнірів та супів. Якщо кидаємо суху локшину у гарячий суп, то вона готова через 1-2 хв., а якщо додаємо до салату, то перед тим, запарюємо кип’ятком 1-2 хв., і промиваємо холодною водою. Локшина буває : широка (плоска), ширина 5 мм., з якої готують відому тайську страву Пад-Тай, та тонка діаметром 1мм. (вермішель)
400г
Локшина рисова
Пшенична локшина Golden Lotus
145 UAH
500г
Пшенична локшина Golden Lotus
Локшина гречана Соба
171 UAH
500г
Локшина гречана Соба
Сухарі Панко
22 UAH
Сухарі панко (фасуються по 50г) - повітряні хлібні сухарі для панірування. Виготовляють їх з м’якоті хліба - стискають, заморожують і натирають. Сухарі хрусткі, дуже відрізняються від вітчизняних своєю легкістю, використовують для смаження у фритюрі м'яса, птиці, риби, морепродуктів (креветок, кальмарів, гребінців).Підходять для приготування нагетсів, зберігаються в сухому вигляді 12 місяців.
50г
Сухарі Панко
Темпура (панірувальна суміш)
38 UAH
Темпура (фасується по 100г) – це суміш, що містить пшеничне борошно, рисове борошно і кукурудзяний крохмаль, є ідеальною основою для приготування клярів - просто змішайте її з холодною водою, або холодним яйцем і обережно перемішайте до отримання однорідної маси (консистенція густої сметани).
100г
Темпура (панірувальна суміш)
Соуси, заправки
Соус горіховий кунжутний
253 UAH
Соус горіховий 220мл- кунжутна заправка для салата в японській кухні - обов'язковий інгредієнт салатів Хіяші вакаме, Чука, Кайсо. Саме таким повинен бути смак азіатського салатного соусу. Насичений соус кремової консистенції заправлений меленим кунжутом, що надає заправці неповторний і тонкий смак. Горіховий (кунжутний) соус в японській кухні вважається одним з традиційних соусів, які подають до столу разом з японськими салатами, класичними японськими стравами, суші і ролами. Тому якщо Ви хочете купити самі основні продукти для суші та ролів, не забудьте про горіховий соус!
220г
Соус горіховий кунжутний
Соус Унагі
148 UAH
Унагі приготований шляхом виварення соєвого соусу і міріна. Цей кисло-солодкуватий, густий соус найчастіше використовується при приготуванні (поливають) суші і ролів з вугрем, до рибних страв, додають до салатів. Соус має приємний смак, і завдяки цьому його можна використати в якості інгредієнта для власноручно приготованих заправок і соусів, а також маринаду для риби, морепродуктів, птиці, реберець. Крім того, в ньому добре обсмажувати рибу, куряче філе!
230г
Соус Унагі
Соєвий соус Haday Light
78 UAH
Суперіор лайт – класичний соєвий соус (солений), доволі концентрований. До гарячих страв, салатів, суші. Оскільки соус дуже солоний, то при подачі з  суші та ролами, потрібно попередньо розбавити його водою так, як вам смакуватиме. До гарячих страв можна додавати у нерозбавленому вигляді.
150мл
Соєвий соус Haday Light
Соєвий соус Haday Light
185 UAH
Суперіор лайт – класичний соєвий соус (солений), доволі концентрований. До гарячих страв, салатів, суші. Оскільки соус дуже солоний, то при подачі з  суші та ролами, потрібно попередньо розбавити його водою так, як вам смакуватиме. До гарячих страв можна додавати у нерозбавленому вигляді.
500 мл
Соєвий соус Haday Light
Соєвий соус Haday Dark
185 UAH
Суперіор дарк – темний, густий, (солодкуватий) насичений смак. Найкраще підходить до гарячих страв, для маринування реберець, м’яса, риби. Надає страві темний, коричневий колір.
500г
Соєвий соус Haday Dark
Соус Пад Тай
320 UAH
750мл
Соус Пад Тай
Солодкий чилі соус
320 UAH
750мл
Солодкий чилі соус
Сливовий соус
320 UAH
750мл
Сливовий соус
Соєвий соус Kikkoman
80 UAH
Соєвий соус Kikkoman – всесвітньо відомий бренд соєвого соусу. Виготовляється традиційним способом природного бродіння соєвих бобів, солі, пшениці і води. Має дуже солоний, концентрований смак, тому, перед вживанням до ролів чи суші, рекомендуємо розбавляти соус з водою у пропорціях 1:1. За бажанням можна додавати трішки цукру і доводити до кипіння, щоб цукор розчинився, також таким чином можна продовжити термін зберігання соусу у розбавленому вигляді. Приїжджає у оригінальній упаковці( на даний момент у коробках з краником), обємом 19л. Для продажу фасуємо у 100 та 250 мл. тари
250мл
Соєвий соус Kikkoman
Заправка для рису
55 UAH
Заправка для рису - спеціальна заправка на основі рисового оцту Міцукан (рідкий, кислий), та рисового кулінарного вина Мірін (густий, солодкий), змішана у пропорціях 1:1. Додається до рису для смаку та додає клейкість. На 500г сирого рису потрібно 80-100 мл заправки. Має кисло-солодкий смак. Також нею можна заправляти салати. Фасується у 100, 250 мл тару. Готова заправка зберігається в холодильнику. В горіховий соус Ви можете макати приготовані роли. Горіховий соус дуже приємний на смак і чудово поєднується з такими продуктами як рис, риба, водорості.
250мл
Заправка для рису
Рисовий сироп Мірін
50 UAH
Рисове вино Мірін (фасується по 250мл) –  солодке рисове кулінарне  вино золотистого кольору з низьким вмістом алкоголю 2 % , який готується з клейкого рису. Схоже на саке. Воно  додає солодкість і аромат різним ставам, соусам і маринадам, додається до заправок, омлету томаго, входить до соусу Теріякі. Незамінне при приготуванні заправки для рису!  
250мл
Рисовий сироп Мірін
Оцет рисовий Міцукан
68 UAH
Міцукан - оцет на основі рису і злаків - невід'ємна частина більшості страв азіатської і європейської кухонь. Японський оцет відрізняється найвищою якістю і багато насиченим смаком, що надає неповторний аромат найрізноманітнішим стравам. Оцет має здатність змінювати структуру білків і вбивати бактерії. А його додавання в рис при приготуванні суші, дозволяє пом'якшити смак і добитися гармонічнішого поєднання усіх інгредієнтів.
250мл
Оцет рисовий Міцукан
Водорості, гриби
Водорості Норі Gold 10 шт
112 UAH
Норі - пресовані смажені морські водорості. Бувають двох видів: норі грін (гірша якість та смак), норі голд (хороша якість) – саме їх ми продаємо і використовуємо для приготування ролів. Повинні бути хрусткими та ламкими, це означає, що вони свіжі. Потрібно зберігати у сухому місці та герметично закритій упаковці. З однієї сторони мають шершаву поверхню, на яку потрібно розкладати рис. Використовують для обертання відвареного рису при приготуванні макі-дзусі (роли) і нігірі (суші). Норі ідеально підходять для людей, чиї легені уражені палінням, оскільки вони можуть допомогти запобігти осіданню смол в легенях. Також вважається, що цей продукт запобігає анемії, втраті волосся і посивінню. Продукт багатий вітаміном В1, що допомагає боротися з розумовою втомою, а також кальцієм.
Водорості Норі Gold 10 шт
Водорості Фуеру Вакаме
85 UAH
Водорості Фуеру Вакаме – японські водорості, багаті кальцієм і калієм, а також вітамінами В і С. Ростуть на великій глибині, мають темно-зелений колір, м'які ніжні тканини і довжину близько 50 см. Перед споживанням сушені водорості замочують у воді впродовж 10 хвилин. Проте можна їсти і в сухому вигляді. Використовується вакаме, головним чином, для приготування місо-супу і салатів, а також до гарячих страв, розбухають у воді. В суп можна кидати сухими. Всі водорості зберігають в сухому місці. Термін зберігання : 18 місяців, у сухому місці, при вологості не більше 75 %. Фасуємо по 50г.
50г
Водорості Фуеру Вакаме
Салат Чука
110 UAH
Водорості Сівід (Чука, Хіяши Вакаме) – салат з водоростей сівід, заправлений кунжутною олією та рисовим оцтом, з кунжутом, перцем чилі та деревним грибом. Має приємний морський смак, аромат кунжуту. Зовсім не схожий на морську капусту. Традиційно вживається з горіховим соусом. Повністю готовий до споживання. Можна класти в роли, додавати до різноманітних рибних та овочевих салатів. Приїжджає в 1 кг. упаковці, в замороженому вигляді. 
150г
Салат Чука
Гриби Шиітакі
85 UAH
Гриби Шиітакі – входять до переліку продуктів, які продовжують життя. Гриб, дуже поширений в Китаї, через свій неповторний смак і аромат, гриби з глибоким, майже м'ясним смаком, мають форму парасольки. Продаються і зберігаються в сушеному вигляді. Замочувати водою на ніч, або варити, залежно від розміру – 10 – 20 хвилин. Фасуються по 50 г. Також можна запарювати кип’ятком від 30 до 60 хв. Вони збільшуються у 5-ть разів в воді, 5 г. сухих грибів, виходить 25 г. готових. Застосовуються в салатах, холодних і гарячих закусках, відмінно доповнюють страви зі свинини, яловичини, баранини, птиці, приготовані будь-яким способом, особливо тушковані. Вони також дуже смачні як самостійне страва, і у складі супу, і з паровими овочами! Обов’язкова складова місо супу. Також можна відварені гриби додавати у роли.
50г
Гриби Шиітакі
Морепродукти
Вугор в солодкому соусі
140 UAH
Вугор – смажений у солодкому соусі, виготовляють у Китаї, одразу готовий до споживання, але потрібно видаляти хребет. Чим краще просмажений вугор, тим менше кісточок у ньому. Соус кисло-солодкий у якому він є, можна використовувати для салатів, та ролів. Завдяки великому вмісту в цій рибі вітамінів А, Е, а також кальцію копчений вугор робить такі страви надзвичайно корисними для здоров'я. На думку японців, ті суші, що приготовані з копченим вугрем, мають чудодійні цілющі властивості і особливо корисні для чоловіків. Приїжджає заморожений, та зберігається у заморозці! При потребі, продавець може відрізати необхідну кількість для продажу покупцю. Для цього попередньо потрібно мати 2-3 рибини розрізаних навпіл та запалітованих у харчову плівку.
100г
Вугор в солодкому соусі
Тунець сашимі
130 UAH
Тунець – дієтична морська риба. Існує 2 види тунця: blue fin (тунець найвищої якості, має яскравий насичений колір) та yellow fin ( торгуємо). Тунець зберігається замороженим сашимі тунця (філе, м’якоть), сирим використовують у салатах, ролах, сушах або роблять тартар. Куски спинки, животика, середина без прожилок жиру, кращі чим куски з прожилками жиру, це зі спини або хвоста!
100г
Тунець сашимі
Пасти, молоко, сир
Сир тофу
18 UAH
Ціна вказана за 100 грам. Шматочки нарізані вагою 300 - 350 грам. Вартість шматочка прораховує оператор. Сир Тофу – вегетаріанський соєвий сир, ніжно-кремового кольору, пружний і блискучий, чудове джерело білку високої якості. Він містить усі дев'ять амінокислот, які люди повинні вживати для підтримки хорошого здоров'я. Тофу також є хорошим джерелом кальцію і харчової дієтичної клітковини, якою збіднений раціон сучасної людини. Тофу містить компоненти, які запобігають виникненню хронічних захворювань : раку і хвороб серця. Тофу - це продукт без смаку і запаху, його консистенція дозволяє приготувати з нього різноманітні страви. Є основним складником для сирних ролів. Його можна використати в приготуванні супів (є одним з основних інгредієнтів Місо-супу), і основних страв з овочів і злакових, можна обсмажувати. Також використовується в приготуванні пудингів і морозива, при випічці пирогів і тортів. Він набуває будь-який смак з палітри смаків : солоний, кислий, солодкий, гострий та ін. Це
100г
Сир тофу
Місо паста
24 UAH
Місо-паста – це японська солена соєва паста, приготована на основі перетертих, ферментованих соєвих бобів з додаванням води і солі. Ця паста збагачує смак страві і робить їх кориснішими. Існує декілька різновидів місо-пасти, найбільш відомі світла і темна пасти. Чим темніше паста, тим більшу насиченість смаку і вміст сої вона має. Основа для місо-супу. Фасується по 50 г. та зберігається у холодильнику до 2 тижнів. Цього вистарчає приблизно на 1 л. супу.
50г
Місо паста
Том Ям паста
70 UAH
Паста Том-Ям – це пастоподібна кисло-гостра основа для популярного тайського гостро-кислого супу, який називається так само, як і паста, - Том Ям.  У неї входять лемонграсс, корінь галангала, листя кафірського лайму (каффіру), цибуля-шалот, червоний перець чілі, часник, паста з тамаринду,  креветочна паста, рибний соус, цукор, сіль і харчові добавки. Пасти Том Ям - вона добре зберігається в холодильнику, смак пасти Том Ям відмінно збалансований, і Ви отримаєте гарантований результат. Також підходить для гарячих страв, як гостра заправка і для смаження. На 1-ну порцію супу (250-300 мл), даємо 7-10 г. пасти. У нас можна придбати банку ємкістю 228 г, та порційно 50г.
30г
Том Ям паста
Спеції
Васабі
30 UAH
Васабі – перетертий корінь японського хрону (гострий), росте у дуже холодних гірських річках. Приїжджає до нас у вигляді порошку зеленого кольору (містить харч. барвник). У сухому стані зберігається дуже довго. Потрібно розводити з водою в пропорціях 1:1 , добре перемішуючи, щоб не було грудочок до консистенції пасти. У вигляді пасти потрібно споживати одразу, адже втрачає міцніть. Вважається, що гострий смак васабі стимулює роботу шлунку, сприяє травленню і нейтралізує отруту! Фасується по 25г та 100 г. З 25г. порошку васабі, отримуємо 50г. готової пасти, хватає на 10 чол.* Справжній васабі не подається у вигляді пасти, це коренеплід, який натирають і подають у дорогих ресторанах, як закуску. Культивують на спеціальних фермах, в холодній проточній річковій воді. Внаслідок високої вартості васабі, в переважній більшості ресторанів, не тільки в Японії, але і за її межами використовують імітацію з звичайного хрону та барвників, саме такий продукт продається у вигляді порошку або пасти. Т
50г
Васабі
Кунжут чорний
38 UAH
50г
Кунжут чорний
Рибний бульйон Хондаші
40 UAH
Хондаші – сухий гранульований рибний бульйон (на основі водоростей), основна складова місо-супу, чудово підходить до рибних страв,соусів,маринування риби. Має насичений рибний запах. Фасується по 50 г. На 1 л. місо-супу орієнтовно потрібно 10г. приправи. Може зберігатись у фасованому вигляді до 6 місяців у сухому приміщенні.
50г
Рибний бульйон Хондаші

Контактні дані

проспект Червоної Калини, 42, Львів, Львівська область, Україна, 79000

Робочий час

Понеділок
11:00 - 22:00
Вівторок
11:00 - 22:00
Середа
11:00 - 22:00
Четвер
11:00 - 22:00
П’ятниця
11:00 - 22:00
Субота
11:00 - 22:00
Неділя
11:00 - 22:00
Ми в соцмережах
Google
Facebook
Instagram