+38(097) 924 28 92 +38(063) 367 49 47
Кулінарна студія вул. Чайковського 26,

перехрестя вул. В. Великого 35
і Тролейбусної, Львів
з 11.00 до 22.00
Ваш кошик

рецепт

recipes

Салат з вугрем

    Салат з вугрем

Спосіб приготування:

Інгредієнти (на 2 пор.):

вугор в солодкому соусі, 100 г;

водорості сівід, 80 г;

томати черрі, 60 г;

морква, 40 г;

огірок, 60 г;

айсберг, 100 г;

ікра тобіко чорна, 10 г;

кунжут, 15 г;

соус унагі, 20 г;

соєвий соус, 30 г;

кунжутна олія, 5 г;

олія соняшникова, 30 г.

1. Моркву і огірок нарізати дрібненькою соломкою. Айсберг порвати великими шматками. Томати черрі порізати на 4 частини дольками. Готові інгредієнти змішати з водоростями сівід.

2. Заправити соєвим соусом, кунжутною та соняшниковою олією та ікрою тобіко.

3. Вугор нарізати під кутом широкими пластинками і викласти на готовий салат. Полити соусом унагі та посипати кунжутом.

Страва готова!

Смачного!