+38(097) 924 28 92 +38(063) 367 49 47
Кулінарна студія вул. Чайковського 26,

перехрестя вул. В. Великого 35
і Тролейбусної, Львів
з 11.00 до 22.00
Ваш кошик

рецепт

recipes

Місо суп

    Місо суп

Спосіб приготування:

Інгредієнти (на 4 пор.):

місо паста, 50 г;

водорості фуеру вакаме, 10 г;

гриби шиітакі, 10 г;

сир тофу, 100 г;

цибуля порей, 30 г;

бульйон (вода), 1 л;

соєвий соус, 40 г;

рибний бульйон хондаші, 10 г.

1. Гриби шиітакі залити окропом і дати настоятися одну годину. Або проварити 5 хв. і дати настоятись 20 хв. Потім нарізати смужками.

2. Цибулю порей нарізати тоненькими смужками.

3. В бульйон додати водорості фуеру вакаме, гриби шиітакі, хондаші, соєвий соус та цибулю порей. Варити 3 хв. Додати місо пасту, добре розчинивши її у бульйоні. Довести до кипіння і зняти з вогню.

4. Сир тофу нарізати кубиком і викласти у тарілку.

5. За бажанням у суп можна додавати локшини, морепродукти, рибу.

Страва готова!

Смачного!